Hei vaan kaikille!!

Anteeksi, että en ole päivittänyt blogiani, vaikka uutisia on vaikka kuinka PALJON!!!

Pääuutinen on se, että me olemme kokeneet adoption keskenmenon ja olemme työstäneet sitä menetystä - mutta samalla iloinneet kohtalon kourasta, joka kosketti biologista vanhemmuutta.

Luovutetuin mielin tehty viimeinen julkisen puolen hedelmöityshoito tuotti tuloksen, ja kohdussani kasvaa nyt pieni ihmisen alku. Syntymä tapahtuu vielä tämän vuoden puolella (jos kaikki vain menee hyvin)

 

Adoptioneuvonta ei kuitenkaan katkennut siihen. Olemme raskautumisen jälkeen tavanneet sosiaalitädit vielä kolme kertaa ja eilen olikin viimeinen tapaamisemme, ja kotiselvitys on viety päätökseen. Vielä saamme tädeiltä puhtaaksi kirjoitetun lausunnon. Tädit myös selvittävät sen, että miten raskausasia pitää käsitellä lausunnossa.

Tädit halusivat tehdä tämän kotiselvityksen loppuun saakka raskautumisesta huolimatta, sillä he tekivät sitä ensimmäistä kertaa itsenäisesti ja halusivat siten viedä asian päätökseen ihan oppimisenkin takia. Lisäksi he painottivat, että voimme kaikki pitää tätä prosessia yhtenä sosiaalitoimen perheen tukipalvelumuotona, sillä emme ole missään muualla voineet PERHEENÄ purkaa lapsettomuuskriisiämme.

Tuki onkin ollut korvaamatonta ja ihanaa! Olemme hyötyneet tapaamisista niin yksilöinä, perheenä, lapsettomuuskriiseilijöinä, adoptioon valmentautuvina kuin pariskuntanakin =)

Ensikuun alun aikana saamme tätien laatiman lausunnon tarkistukseen ja he myös selvittävät sen, että voidaanko paperit lähettää eteenpäin - tulevaisuutta ajatellen, vai onko se totaalinen päätös prosessille nyt - ainakin tällä erää.

Lausunnon sisällön jo tiedämme =) ja meidät on ammattilaisten analysoimana todettu VANHEMMIKSI KELVOLLISIKSI =)

Kotikäyntikin meni hienosti =) kaappeihin ei katsottu, vaikka sanoin että penkokaa vaikka kaikki paikat =) koti kelpasi lapsen kodiksi ja pihapiiri varsinkin =)

 

KAIKKI ON SIIS HIENOSTI! vaikka adoption keskenmenon koimmekin. Mutta onneksi aina on mahdollisuus jatkaa - tai ainakin aloittaa alusta ns yrittäminen =)

Me elelemme nyt tällaisessa muutoksessa ja toivomme että KAIKKI menisi hyvin! ei paljoa vaadittu =) sillä toivomme, että KAIKKI KAIKKI KAIKKI menisi hyvin =) kaikilla elämän saroilla =)

 

ja toivotankin kaikkea hyvää myös KAIKILLE MUILLE!!